ßßß


na ciasto:3 szkl mąki1 szkl cukru pudru4 żółtka1 margaryna 250 garomat śmietankowyCiasto zagnieść i wylepić foremki. Upiec na złoty kolor ok 20 min w temp 200 st.
nadzienie;śmietana 18% ok 200 mlśmietan fixmargaryna Palma1 szkl cukru pudrutruskawkitabliczka czekolady
Śmietanę ubić ze śmietan Fixem, Margarynę dobrze ubić mikserem z cukrem pudrem, dodać po łyżce ubitą śmietanę. Krem przełożyć do worka cukierniczego z tylką i nadziać babeczki dekoracyjnie, W każdą babeczkę ułożyć połówkę truskawki . Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej przełożyć do dekoratora i cienką stróżką oblać ciasteczka. Schłodzić.
Babeczki można również przygotować z samym kremem i czekoladą