ßßß Cookit - przepis na Kapusta pekińska z korniszonami i pomidorami

Kapusta pekińska z korniszonami i pomidorami

nazwa

Wykonanie

Składniki:
połowa małej kapusty pekińskiej
5-8 korniszonów
2 pomidory
3 małe cebulki ze szczypiorem
3 łyżki oleju
1 łyżeczka bazylii
sól i pieprz do smaku
Kapustę przekrój wzdłuż na cztery części, a następnie pokrój w cienkie paseczki, korniszony pokrój w cienkie plasterki, pomidory pokrój w drobną kostkę, zaś cebulkę ze szczypiorem poszatkuj.
Pokrojone warzywa........................
Wszystkie warzywa wymieszaj razem z bazylią i olejem oraz dopraw pieprzem i solą. Smacznego !
I już można jeśc............................
Źródło:http://magicznakuchnia.blox.pl/2009/02/Kapusta-pekinska-z-korniszonami-i-pomidorami.html