Wykonanie
            Dodatek do domowych fas food-ów, pieczeni, zapiekanek, 
mięsa. Mięciutka, pyszna, banalnie prosta w przygotowaniu. Korzystałam z przepisu, który Claire Robinson pokazywała w swoim programie " 5 Ingredients Fix".

Składniki :3 duże 
cebule2 łyżki 
masła1 łyżka 
oliwy2 łyżki 
miodusól, 
pieprzCebulę kroimy w piórka. W rondelku roztapiamy 
masło z 
oliwą. Wrzucamy 
cebulę, dodajemy 
miód, mieszamy. Smażymy na średnim ogniu aż 
cebula puści 
soki i delikatnie zmięknie. Następnie skręcamy ogień doprawiamy 
solą i 
pieprzem i smażymy do momentu aż będzie miękka, o 
bursztynowym kolorze. Pamiętajcie żeby dość często mieszać. 
Cebula ma zmięknąć a nie przypalić się.Smacznego :)