Czas przygotowania: 90 min.75 dkg sera na sernik4 jajka L1 szklanka cukru pudru1 cukier waniliowy1 budyń śmietankowy1/2 szklanki kaszy manny1/2 kostki masła2 łyżki orzechówki3 łyżki kawy rozpuszczalneSposób przygotowaniaJedno całe jajko i żółtka miksujemy z cukrem i kawą na puszysty kogel mogel, łączymy z serem, dodajemy budyń, kaszę, orzechówkę i rozpuszczone, przestudzone masło. Na końcu masę serową łączymy z piana z białek.Masę serową przekładamy do natłuszczonej tortownicy (średnica 26 cm lub mniejsza). Pieczemy w nagrzanym do 180 stopni piekarniku przed godzinę. Studzimy w uchylonym piekarniku. Przed podaniem posypujemy cukrem pudrem.Smacznego :)Łączna liczba wyświetleńDarmowy Hosting CBA.PL