Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Śliwki wędzone
Boczek smarowny »Smarówka skwarkowa

Składniki:- skwarki z topienia
smalcu, mocno spieczone-
cebula prażona lub smażona-
pieprz 1,5g/kg-
papryka słodka dużo-
sól 20g/kgDo skwarek po ostygnięciu dodać
sól i
przyprawy oraz
cebulę. Wymieszać. Zemleć na sitku 2-3mm. Napełnić w słoiczki. Przechowywać w lodówce.Do szybkiego zużycia.poniedziałek, 13 października 2014, beiotpoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »TrackBackOstatnie wpisy
Mielonka z
dziczyzny – ...Peklowanie zalewowePeklowanie suche, solenie
Polędwiczki z warchlaka
Polędwica i
szynka z jeleniaChlebek orkiszowy WiesławaMój prezent gwiazdkowy 2015Pasztet myśliwegoRosół z
kaczkiDzika
kaczka wędzona_________________________ ____________________________________________________ __________________________ Licznik gości ____________________________ On-
line: _________________________Smaczne Zdrowe Wyroby DomoweWypromuj również swoją stronę ____________________________________________________ __________________________ __________________________ __________________________ __________________________ Zdjęcia i teksty na tej stronie są mojego autorstwa i zabrania się ich kopiowania, powielania i wykorzystywania do celów komercyjnych bez mojej zgody!!! Wykorzystanie przepisów oraz instrukcji mojego autorstwa znajdujących się na tym blogu w celach komercyjnych wymaga zgody autora!!!design by SenTineL
Wood.nPisz blog
zamów newsletter