Wykonanie
Czym dziś w kuchni pachnieBlog o smakach i aromatach wydobywajacych się z mojej kuchni.Znajda się tu przepisy zarówno bardziej pracochłonne jak i szybkie,proste w wykonaniu. Kontakt :
[email protected]Blog > Komentarze do wpisu« Róże z ciasta ...Ciasto na pizzę ... »Pyszna i szybka surówka z
kalarepy.Idealna jako dodatek do różnego rodzaju
mięs.

Składniki:1
kalarepa1
ogórek świeżygarść
szczypiorku120 ml
jogurtu naturalnego2 łyżki
majonezusól i
pieprzodrobina
musztardyWykonanie:
Kalarepkę obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Ogórka obrać i pokroić w drobną kostkę.
Szczypiorek posiekać.Posiekane dkładniki wymieszać razem.
Jogurt,
musztardę,
majonez mieszamy dokładnie razem i wlewamy do
sałaty.doprawiamy
solą i
pieprzem.Wszystko dokładnie mieszamy.Gotową surówkę dobrze jest odstawić na 15-20 min w chłodne miejsce.czwartek, 09 stycznia 2014, kozakownapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »TrackBackOstatnie wpisy" Creme brulee ..." Szyszki z ..." Sos ..."
Ciasteczka ..."
Torty ""
Torty "" Kotlety ...Reklama w internecie


Pisz blog
zamów newsletter