ßßß
Ja lubię mocnej spieczone, a Wy?Składniki:8 kromek weki lub innej tego typu bułki4 jajkastarty żółty serPrzygotowanie:Piekarnik rozgrzewamy do 200 stopni. Szykujemy nasze kromki z bułki typu weka (lub innej). W czterech wykrawamy kółka. Ser trzemy na tarce na grubych oczkach. Posypujemy cztery kromeczki bez wycięć. Następnie na wierz kładziemy, te z wycięciem. Wbijamy jajka (po każdym na składane kromki). Układamy na blaszce i wkładamy do piekarnika. Pieczemy aż nasze jajko się zetnie (około 12-15 min), a kromeczki uzyskają pożądany przez nas "stan spieczenia" (ja lubię mocno spieczone i chrupiące).Tuż przed podaniem możemy posypać kromeczki lekko serem.Smacznegoczwartek, 02 kwietnia 2015, matleenpoleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »KomentarzeOstatnie wpisyDaktylowe trufelki z ...Black banana cake. Czarne ...Podsmażane tortille z ...Waniliowo-jagodowy deser ...Jakość, smak i zdrowie. ...Deser w rustykalnym stylu. ...Ręcznie robione, z pasją ...10 szybkich przepisów na ...Piernikowa chmurka z karobową ...KONKURS URODZINOWY! Proste ...KONKURS URODZINOWY!
Słodkie okruszkiPrawa autorskieTreści i zdjęcia zawarte na tym blogu są moją własnością. Kopiowanie, przetwarzanie i rozpowszechnianie tych materiałów w całości lub w części bez mojej zgody i wiedzy stanowi naruszenie praw autorskich, majątkowych i osobistych. Podstawa prawna Dz.U. 94 nr 24 poz. 83, sprost.: Dz.U. 94 nr 43 poz. 170.Kontakt: [email protected] [email protected] Nawiązanie współpracyBędzie mi niezmiernie miło, jeśli zostawisz po sobie jakiś ślad w postaci komentarza.Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:
Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:Zapraszam na InstagramOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Słodkie okruszki.Pisz blog