ßßß

Składniki:1 gruszka1 1/2 łyżki miodu (płynnego)2 łyżki cukrusok z 1/2 cytrynyPrzygotowanie:Składniki na jedną porcję (1 osoba). Gruszkę obrać ze skórki, łyżeczką "wyciąć" gniazda i przeciąć na pół. Cukier i miód rozpuszczać na patelni. Dodać przygotowaną wcześniej gruszkę, wlać sok z połowy cytryny. Zwiększyć moc kuchenki (płomień), od czasu do czasu obracaj delikatnie gruszki. Kiedy sos zgęstnieje, a gruszki będą miękkie i szkliste wyłóż deser na talerz.Smacznegosobota, 17 stycznia 2015, matleenpoleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »KomentarzeOstatnie wpisyDaktylowe trufelki z ...Black banana cake. Czarne ...Podsmażane tortille z ...Waniliowo-jagodowy deser ...Jakość, smak i zdrowie. ...Deser w rustykalnym stylu. ...Ręcznie robione, z pasją ...10 szybkich przepisów na ...Piernikowa chmurka z karobową ...KONKURS URODZINOWY! Proste ...KONKURS URODZINOWY!
Słodkie okruszkiPrawa autorskieTreści i zdjęcia zawarte na tym blogu są moją własnością. Kopiowanie, przetwarzanie i rozpowszechnianie tych materiałów w całości lub w części bez mojej zgody i wiedzy stanowi naruszenie praw autorskich, majątkowych i osobistych. Podstawa prawna Dz.U. 94 nr 24 poz. 83, sprost.: Dz.U. 94 nr 43 poz. 170.Kontakt: [email protected] [email protected] Nawiązanie współpracyBędzie mi niezmiernie miło, jeśli zostawisz po sobie jakiś ślad w postaci komentarza.Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:
Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:Zapraszam na InstagramOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Słodkie okruszki.Pisz blog