To ciasto nie jest urodziwe, ale pyszne i zniknęło w ciągu dnia. Zrobiłam je z TEGO przepisu z tym że podwoiłam składniki i dodałam mąkę razową. Składniki 2 jajka 200 g cukru trzcinowego Muscovado 170 mąki pszennej 170 mąki pszennej razowej 400 g jogurtu naturalnego 100 ml oleju 2 łyżeczki ekstraktu waniliowego 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 łyżeczka sody szczypta soli truskawki Wykonanie Nagrzać piekarnik do 200 stopni. Tortownicę wyłożyć papierem do pieczenia. Do misy robota włożyć wszystkie składniki poza truskawkami. Wymieszać mieszadłem przez około 2 minuty. Przełożyć do przygotowanej formy. Ułożyć truskawki. Piec przez 30 minut, zmniejszyć temperaturę do 190 i piec przez kolejnych 20-25 minut, do suchego patyczka. Ja swoje ciasto obsypałam cynamonem i wiórkami kokosowymi.