Skład:cukiniamięso mielone (wieprzowe) -25 dagpapryka-1 sztczosnek-4 ząbkicebula-1 małapieczarki-10dagpomidory w puszceser żółty-15 dagMięso doprawione solą i pieprzem podsmażamy na patelni.W tym czasie paprykę kroimy w paski, czosnek i cebulę w kostkę, pieczarki w piórka i wszytsko razem podsmażamy na patelni. Gdy warzywa sie podduszą dodajemy je do naszego zarumienionego mieska i zalewamy pomidorami z puszki.Na koniec do farszu dodajemy starty żółty ser.Cukinię kroimy na pół i wydrążamy z niej środek który dodajemy do naszego farszu.Ja miałam dużą cukinię wiec przed faszerowaniem włożyłam ją na 15 min do nagrzanego piekarnika.Gdy farsz jest już gotowy, układamy go w cukinii, którą na koniec przykrywamy startym żółtym serem.Podpiekamy w piekarniku aż do rozpuszczenia sera.Smacznego !