ßßß
 
            
        
 500g pieczarek2 pory4 jajka6 ogórków korniszonychpuszka kukurydzy2 łyżki jogurtu naturalnego2 łyżki majonezu1 łyżeczka musztardysól, pieprzJajka ugotować na twardo i ostudzić. Pieczarki pokroić w kostkę i ugotować w osolonej wodzie. Pory pokroić w półplasterki i sparzyć wrzątkiem, wystudzić. Jajka i ogórki pokroić w kostkę, wymieszać z pieczarkami i porem, dodać odsączoną kukurydzę, majonez, jogurt, musztardę. Dosmakować solą i pieprzem.
500g pieczarek2 pory4 jajka6 ogórków korniszonychpuszka kukurydzy2 łyżki jogurtu naturalnego2 łyżki majonezu1 łyżeczka musztardysól, pieprzJajka ugotować na twardo i ostudzić. Pieczarki pokroić w kostkę i ugotować w osolonej wodzie. Pory pokroić w półplasterki i sparzyć wrzątkiem, wystudzić. Jajka i ogórki pokroić w kostkę, wymieszać z pieczarkami i porem, dodać odsączoną kukurydzę, majonez, jogurt, musztardę. Dosmakować solą i pieprzem.
