Tak podane przekąski z ciasta francuskiego będą hitem na imprezie. Świetnie wyglądają, a robi się je szybko. W zależności od upodobań można zmieniać dodatki i można podać np. 2-3 różne wersje:)1 opakowanie ciasta francuskiego3 plasterki sera żółtego4 plasterki wędzonej szynki1 ma ła cebulabiałkojajasól, pieprzopcj onalnie siekana natka pietruszkiCiasto francuskie rozwijamy.Kroimy ser żółty, szynkę i cebulę w drobną kostkę, do tego dodajemy siekaną zielona pietruszkę i dodajemy trochę pieprzu .Wszystko razem mieszamy z 1 rozmąconym białkiem.Masę w kład amy równomiernie na ciast o .C iasto zwijamy w roladę, a nastęnie kroimy na 2 cm kawałki.Układamy je na blachę wyłożona papierem.Wkładamy do rozgrzanego do 200'C piekarnika i piecze my przez ok. 20 min, do zarumienienia.