Wykonanie

Z rana
kawka z dodatkiem kogel
mogel , wieczorkiem tradycyjny
schabowy i moje ulubione ,,coś" w cieście. Tym razem użyłam kilka dodatków na nadzienie. Tradycyjne
pieczarki,
banany i
figi.Składniki: na ciasto:
maka, 2-3
jajka,
mleko, szczypta
soli,odrobina
sody,
cukierFarsz:Przygotowanie:
mąkę,
jajka,
mleko, szczypta
soli,
cukier,
sodę wymieszać na gęstą masę

Dodatki pokroić w plastry lub ćwiartki, ułożyć na rozgrzanej patelni z
oliwa z oliwek i polać na to
ciastem

Zanim ułożę je na talerzu pozostawiam ciastowe smakołyki na kuchennym papierze do osuszenia z nadmiaru
oliwy.
Potem serwuje z
cynamonem,
cukrem, lub
śmietaną.SMACZNEGO:)))