Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Szynka drobiowo -wieprzowa z ...
Biszkopt z
wiśniami i ... »Na dzisiaj szykuje się coś lekko kwaśnego z mięskiem. Mimo diety nie umiem sobie odmówić . Raz się żyjęZnudzimy mnie tradycyjne smakołyki więc dzisiaj coś innego.Składniki :1 słoik
kapusty z
grzybami leśnymi
Orzechżeberka wieprzowe , u mnie weszły 4 szt1 pętko
kiełbasy zwyczajnej ( 200 gram)
sól i
pieprz do smaku4 szklanki rosołu
Kapustę ze słoika przekładamy do naczynia żaroodpornego.Zalewamy 2 szklankami rosołu .
Żeberka smażymy na patelni koło 20 minut z obu stron
pieprzymy i solimy i przekładamy na
kapustę kiszoną.
Kiełbasę pokrojona i usmażoną przekładamy również do
kapusty .Pieczemy godzinę w 200 stopniach.Wyjmujemy z pieca zalewamy znowu 2 szklankami rosołu i
żeberka wkładamy w
kapustę.Pieczemy jeszcze godzinę i gotowe.




wtorek, 10 lutego 2015, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter