Eksplozja smakuDobre jedzenie i picie jest zawsze lepsze niż głupie gadanieWiosenka Eksplozja SmakuUtwórz swoją wizytówkęPisz blogzamów newsletterBlog > Komentarze do wpisu« Pierogi z kapustą i grzybamiDeser wiśniowy »Składniki:1 brokuł2 duże marchewkikostka fety2 ząbki czosnkumajonezjogurt naturalny2 łyżki marynowanego zielonego pieprzusólBrokuł podzielić na różyczki i ugotować w osolonej wodzie. Marchewkę obrać i również ugotować. Czosnek obrać posiekać, wymieszać z 2 łyżkami jogurtu i 3 łyżkami majonezu. Fetę pokroić w kostkę. Wszystkie składniki ułożyć w półmisku, polać sosem czosnkowym i posypać zielonym pieprzem. Odstawić na godzinę do lodówki.Smacznego:)piątek, 13 listopada 2009, wiosenka27poleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »Komentarze