Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Gołąbki wołowe z dodatkiem ...Babeczki z kalifornijską ... »Poezja
porzeczkowo truskawkowa
Owoce mogą być zerwane co dopiero z krzaczka .Akurat miałam IGLOTEX
owocową mieszankę więc wykorzystałam ją .trudność: łatweczas: powyżej 60 minilość porcji: 152 szklanki
maki tortowej typ 450250 gram
margaryny3
jajka250 gram
cukruProszek do pieczenia 1 łyżeczka
Owoce mrożone IGLOTEX 500 gramZmiksowałam
jaja na puch z
cukrem- masa potroiła się.Rozpuściłam
margarynę i zostawiłam do ostudzenia.
Mąkę przesiałam z
proszkiem do pieczenia.Dodałam partiami
make do zmiksowanych
jaja.Dodałam ostudzona
margarynę.Zmiksowane ciasto przełożyłam do blaszki silikonowej okragłej. ( 26 cm )
Owoce rozmroziłam odcedziłam i przełożyłam na ciasto , lekko wgniatając. Posypałam
cukrem pudrem , przed pieczeniem już na cieście.Piekłam 50 minut w 170 stopniach .Po upieczeniu i wystudzeniu lekko posypałam ciasto
cukrem pudrem.Nawet
mrożone owoce pasują idealnie IGLOTEX POLECAM





piątek, 25 lipca 2014, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter