Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Grillowana pierśKonkurs Kupiec-
Wyniki »
Karkówka z grillaMarynata do
karkówki:
oliwa z oliwek 5 łyżek
papryka ostra mielona czerwona 1 łyżeczkaSpecialite
szafran nitki do marynaty dosłownie parę sztuk wkładamy do
oliwy z oliwekprzyprawa do
karkówki z grilla 3 łyżeczkiszczypta
soli prowansalskiej2 łyżeczki
suszonych pomidorów z
czosnkiemDo miseczki wlewamy
oliwę z oliwek dodajemy do niej składniki i mieszamy robi nam się najpierw żółta od
szafranu następnie dodajemy
suszone pomidorki i
sól prowansalską a na samym końcu
przyprawę do
karkówki i
paprykę. Mieszamy zostawiamy na 1 godzinkę w lpdówce . Po tym czasie nacieramy
karkówkę i zostawiamy ją w marynacie na 2 godzinki . Pieczemy na grillu do miękkości z obu stronę . Pycha Polecam.

wtorek, 18 czerwca 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter