ßßß
Rabarbar obieramy ze skórki , kroimy w kostkę i zasypujemy ksylitolem .
Wykonanie ciasta:Do misy wbiłam jaja , dodałam ksylitol i zmiksowałam na puchPrzesiałam mąkę z proszkiem do pieczenia i dodałam do zmiksowanych jaj, wymieszałam.Na końcu dodałam rozpuszczone ostudzone masło .Zmiksowałam na małych obrotach.Przełożyłam do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia.Na wierzch położyłam rabarbar ( wcześniej posypałam go zmielonym ksylitolem).Posypałam kruszonką.Wstawiłam do pieca wcześniej nagrzanego.Piekłam w 170 stopniach godzinkę .
sobota, 06 czerwca 2015, rozowakuchniapoleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie [email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blogzamów newsletter