Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Jabłecznik z
cynamonem na ...Konkurs jesienny z Develey »Naleśniki o smaku
migdałowymNie ma to jak
mieć zachciankę i upiec naleśniki o smaku
migdałowym , posmarować je
kremem czekoladowym i zjeść . Przepyszne.trudność: łatweczas: 1-30 minilość porcji: 20Alpro
Napój Migdałowy 1 litr
mąka tortowa typ 450 -500 gram
proszek do pieczenia 2 łyżeczki
jaja 2 sztuki
cukier 100 gram
olej 100 mlDodatkowo :
krem czekoladowy do smarowania naleśnikówMiksujemy
jaja z
cukrem na puch.Dodajemy partiami
jaja i
napój migdałowy.Dodajemy
proszek do pieczenia i
olej.Smażymy na patelni do naleśników .Patelnia ma być rozgrzana.Smarujemy
czekolada naleśniki , zwijamy kroimy na połowę i podajemy jeszcze ciepłe.Naleśniki dzięki proszkowi do pieczenia będą pulchne:)



wtorek, 30 września 2014, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter