Składniki:2 szkl. mąki2 łyżeczki proszku do pieczenia1 i 1/2 szkl. wiórków kokosowych1 i 1/4 szkl. cukru5 jajek1 szkl. oleju1 szkl. mlekaotarta skórka z 1 cytrynyWykonanie:Mąkę przesiać z proszkiem do pieczenia i wymieszać z wiórkami kokosowymi.Olej i cukier razem zmiksować, stopniowo dodawać jajka, cały czas miksując. Następnie dodać 1/3 mąki z wiórkami, dalej miksując. Dodać połowę mleka i zmiksować. I tak do wyczerpania składników. Na końcu dodać otarta skórkę z cytryny.Formę do ciasta (dużą keksówkę) posmarować tłuszczem i oprószyć mąką. Przelać do niej przygotowane ciasto.Piec w temp. 160 st. C ok. 1 godz. do tzw. suchego patyczka.Smacznego :-)