Składniki2 jajka3 łyżki otrąb owsianych3 łyżki mleka w proszku1/8 łyżeczki gałki muszkatołowej1/2 cebuli1 łyżeczka oregano1/8 łyżeczki soliPlasterek sera żółtegoKilka listków świeżej natki pietruszki1 łyżka oliwy z oliwekPrzygotowanieCebulkę kropimy i podsmażamy na oliwie. Wrzucamy do miseczki i mieszamy z resztą składników prócz sera i natki. Wylewamy na tą samą patelnię i gdy jajko się zetnie od spodu układamy plasterki sera i natkę. Przykrywamy i pozwalamy aby jajko z wierzchu również się ścięło. Po ok 3-5 minutkach zdejmujemy z ognia i zawijamy w rulonik jak naleśnika. Kroimy w kawałki i podajemy na sałacie.To moja dzisiejsza metoda na głoda...ciekawe co będzie nią jutro!? :)SMACZNEGO SIOSTRY!