Wykonanie
Szybka, lunchowa propozycja. Można zabrać do pracy, na uczelnie, a i figura się nie obrazi.I dla tych co lubią słone smaki.Gdzie się kryją cuda? Nieskomplikowane danie, zawierające dużo dobra - w postaci tłuszczów korzystnych dla organizmu oraz
białko - budulec. ;)

Składniki (na 1 porcję):4-5 liści
sałaty lodowejpołowa
czerwonej papryki10 czarnych
oliwek50 g
sera typu
feta (
sałatkowo-kanapkowego, półtłustego)1 łyżeczka
oliwy z oliwekzioła prowansalskieUmyte liście
sałaty drobno porwać do miseczki, pojemniczka.
Paprykę pokroić w kostkę,
oliwki w talarki,
ser na mniejsze bloczki. Wyłożyć na
sałatę, polać
oliwą, posypać
ziołami. Smacznego!

Wartość Kaloryczna 225 kcal (1 porcja)
Białko 7,4 gWęglowodany 6 , 5 gTłuszcz 18 , 4 g