ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 45 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość CzegoFilety z pstrąga łososiowego 2 sztukkoperek według uznaniacytryna według uznaniasól według uznaniapieprz według uznaniaWykonanie:Rybę myjemy, kładziemy skórą do dołu a mięso nacieramy koperkiem solą,pieprzem i skrapiamy delikatnie sokiem z cytryny. Cytryne kroimy w plastry i ukladamy na filecie. Obwijamy pstrąga folią aluminiową i odkładamy na parę godzin po czym pieczemy w folii w piekarniku nagrzanym do 180 stopni ok 30 minut.Uwagi:Można podawac z ryżem, ziemniakami , kaszą. Ja podaje z warzywami z patelni pomieszanymi z gotowaną kaszą gryczana.Autor: YaaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z RybDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: