Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegonaleśniki 8 sztuk
bryndza owcza 300 gramów
szczypiorek 1 pęczek
masło według uznania
oscypek według uznania
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Farsz: wymieszać
bryndzę z posiekanym
szczypiorkiem lub
boczkiem podsmażonym z
cebulą albo posiekanymi listkami
mięty. Mieszając, doprawić do smaku
solą oraz
pieprzem. Jeśli masa jest za gęsta, można dodać trochę
śmietany.Posmarować masą naleśniki, poskładać w koperty lub rulony. Podsmażyć na
maśle, podawać posypane startym
oscypkiem z
kurkami w
śmietanie.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy mączne weg.Potrawy z
seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: