Wykonanie
Przetestowałam w życiu tyle sałatek, że wydawało mi się że nic nowego już się nie da wymyślić. Tym bardziej się zdziwiłam, kiedy z oczywistych składników wyszła mi taka smaczna
sałatka. Prosta, szybka i bardzo dobra. Polecam.

Składniki:1 dojrzałe
awokado2
ogórki100 g
fety1 mała
cebulakoperek2 łyżki
octu6 łyżek
oliwyświeżo mielony
pieprzAwokado obrać ze skóry, pokroić w plasterki,
cebulę i
ogórki pokroić w krążki.Ułożyć na talerzu. Na wierzchu ułożyć pokruszoną
fetę.
Ocet z
oliwą zmieszać i polać sos. Posypać świeżo mielonym
pieprzem i posiekanym
koperkiem. Sałatki nie trzeba solić,
feta jest wystarczająco słona.Smacznego:)