Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
szczaw 1 pęczek
śmietana 250 mililitrów
jajka 2 sztuk
sól według uznaniaWykonanie:-
szczaw drobno pokroići gotować w litrze
wody, przestudzić- w osobnym naczyniu rozetrzeć na jednolitą masę 2 ugotowane
żółtka,
śmietaną i
sól- wlewamy do ugotowanego szczawiu, mieszamy i schładzamy- podajemy z gorącymi
ziemniakamiAutor: madzikxxZobacz inne przepisy użykownika!ZupyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: