ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 2 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegoser żółty 15 dekagramówdorsz wędzony 15 dekagramówśmietana 18 3 łyżek stołowychszczypiorek 2 łyżek stołowychsól według uznaniaWykonanie:Ser zetrzeć na tarce. Szczypiorek posiekać. Rybę obrać ze skóry i z ości.Ser połączyć z rybą i śmietaną. Mieszać do uzyskania jednolitej masy. Dodać szczypiorek i przyprawić do smaku solą.Uwagi:Rybka jest polecana szczególnie dla dzieci.Autor: Scully16Zobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z RybPotrawy z seremPowyżej 1 rokuSosy i pastyKomentarze:Autor: marzeniewData: 2009-04-28ładnie wyglądaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: