Wykonanie
« Powrót  TzaTzikiOpis:Pasuje do
chipsów ( najlepiej grubych
serowych),
mies, frytek itpDodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 10(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 5SkładnikLogo Ilość Czego
ser feta maćkowy niebieski 1 sztuk
ogórek zielony 1 gramów
jogurt naturalny 0,5 litrów
czosnek kilka ząbkiWykonanie:
Ogórek należy potrzeć na tarce na dużych lub średnich oczkach ( wg uznania). Wrzucamy wszystkie składniki do miski i miksujemy na jednolita masę.Autor: LadyKarenZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia GreckaKuchnia TureckaSosy i pastyKomentarze:Autor: Koch ***Data: 2009-11-23Tak się nie robi, miksuje się tylko
serek z
jogurtem, po czym wszystko mieszamy.
Czosnek jest lepiej posiekać a nie przez praskę wyciskać. Do tego potrzeba dodać jeszcze pęczek
koperku, po tym doprawiamy do smaku
białym pieprzem i
solą. I teraz życzę smacznegoDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: