Wykonanie
« Powrót  Opis:Wspaniała przekąska, idealny lunch, świetny dodatek do obiadu.Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegodip
ziołowo-
koperkowy 1 sztuk
oliwa 1/4 szklanek
cebulka marynowana 0,5 puszka
papryka zielona 0,5 sztuk
papryka zółta 0,5 sztuk
ogórek zielony 1 sztuk
pomidor 2 sztuk
sałata lodowa 1 sztukWykonanie:Warzywa pokroić w kostkę lub talarki, układać na dużym talerzu warstwami, zaczynając od
sałaty, następnie
pomidor,
ogórek,
papryka czerwona, zielona,
cebulki. Przygotować dip według przepisu na opakowaniu. Polać
sałatkę.Autor: FloressZobacz inne przepisy użykownika!InneKuchnia GreckaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: