Wykonanie
« Powrót  Opis:Jest to danie dla dbających o linię.

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
poledwica cieleca 120 gramówbulwa
kopru włoskiego 1 kostek
kukurydza konserwowa 150 gramów
olej 1 łyżek stołowych
ocet 0,5 łyżek deserowych
musztarda 1 łyżek deserowych
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:
Mięso lekko rozbić, usmażyć na patelni bez tłuszczu.
Koper ugotować na parze na półmiękko.Sos:
olej wymieszać z
octem i
musztardą, doprawić
solą oraz
pieprzem.Na talerzu ułożyć bulwę
kopru,
mięso i osaczona
kukurydzę i polać sosem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: