ßßß Cookit - przepis na Polędwica cieleca z bulwą kopru włoskiego

Polędwica cieleca z bulwą kopru włoskiego

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Opis:
Jest to danie dla dbających o linię.
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 3
Ilość ocen : 1
Składnik
Logo Ilość Czego
poledwica cieleca 120 gramów
bulwa kopru włoskiego 1 kostek
kukurydza konserwowa 150 gramów
olej 1 łyżek stołowych
ocet 0,5 łyżek deserowych
musztarda 1 łyżek deserowych
sól według uznania
pieprz według uznania
Wykonanie:
Mięso lekko rozbić, usmażyć na patelni bez tłuszczu. Koper ugotować na parze na półmiękko.
Sos: olej wymieszać z octem i musztardą, doprawić solą oraz pieprzem.
Na talerzu ułożyć bulwę kopru, mięso i osaczona kukurydzę i polać sosem.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Potrawy z Mięsa
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/4607/Poledwica-cieleca-z-bulwa-kopru-wloskiego