ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegokwiaty mniżka 300 gramówcukier 1 kilogramówdrożdże winiarskie według uznaniawoda według uznaniaWykonanie:Oczyścić kwaiatki, przeglądnąć (nie dodawać łodyżek), włożyć do Naczynia (gęsiorka) i zalać wodą z cukrem. Następnie dodać drożdże i odłożyć na 15 dni w chłodne i ciemne miejsce, raz dwa razy na dzień zamieszać wino. Gotowe będzie do spożycia gdy kwiatki opadną całkowicie na dno.Uwagi:Drożdże winiarskie najlepsza malaga.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!WinaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: