Wykonanie
« Powrót  Opis:Idealna przekąska na przyjęcia np.imieniny. Serdecznie polecam.Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
szynka konserwowa 20 sztuk
majonez 1 sztuk
ser gouda według uznania
papryka czerwona konserwowa według uznaniaWykonanie:
Ser zetrzeć na tarce i poukładać w małych porcjach na plastrach
szynki. Na
ser nałożyć trochę
majonezu.
Szynkę z
serem i
majonezem zwinąć w rulon i spiąć wykałaczką. Na wykałaczkę nadziać po małej kostce każdego koloru
papryki.Uwagi:
Szynkę pociac w plastry a nastepnie dobrze spiąć, aby się nie rozlatywały.InnePotrawy z
seremKomentarze:Autor: zzzzzzzzzData: 2008-01-25ja to juz dawno wymyslilemDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: