ßßß Cookit - przepis na Dip chrzanowy z rzeżuchą

Dip chrzanowy z rzeżuchą

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
twarożek według uznania
śmietana według uznania
chrzan 2 łyżek deserowych
rzeżucha 0,5 szklanek
sok z cytryny według uznania
pieprz według uznania
sól według uznania
Wykonanie:
Zmiksować twarożek ze śmietaną w takiej ilości, aby powstał krem o konsystencji miękkiego masła. Dodać chrzan ze słoiczka oraz opłukana, osaczona garść rzeżuchy. Mieszając doprawić do smaku sokiem z cytryny, solą oraz pieprzem.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Polska
Potrawy z serem
Sosy i pasty
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/12592/Dip-chrzanowy-z-rzezucha