Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 20(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
chleb wiejski 600 gramów
oliwa 0,5 szklanek
ocet winny 2 łyżek stołowych
czosnek granulowany 1 łyżek deserowychWykonanie:Łyżka przegotowanej
wody zalać
czosnek. Wlać
ocet i stopniowo
oliwę, mieszając. Pokrojony na grube kromki
chleb posmarować
oliwa z przyprawami i upiec na złoty kolor w piekarniku, na ognisku lub na grillu.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia Polska
Pieczywo weg.Potrawy z GrillaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: