ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegomięso mielone wieprzowe 400 gramówfeta 200 gramówrosół 3 łyżek stołowychczosnek 1 ząbkioregano 1 łyżek stołowychzioła prowansalskie 1 łyżek deserowycholiwa 0,25 szklanekpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Oczyszczony, posiekany czosnek wymieszać z mięsem. Dodać rosół i zioła. Mieszając, doprawić do smaku sola oraz pieprzem i odstawić na 60 minut. Pokroić ser na 35 kostek. Podzielić mięso na 35 porcji, zrobić z nich placuszki, na każdy położyć kostkę sera, zlepić i uformować kulkę. Nadziać na szpadki, posmarować i upiec.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrillaPotrawy z MięsaPotrawy z seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: