Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
wywar z warzyw 2 litrów
bryndza owcza 200 gramówłazanki 500 gramów
natka pietruszki 2 łyżek stołowych
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Zagotować
wywar. Roztartą
bryndzę powoli dodawać do zupy. Doprowadzając ja do0 wrzenia i od razu zdjąć z ognia. Mieszając, doprawić do smaku
solą oraz
pieprzem i posypać posiekaną
natką. Podawać z łazankami ugotowanymi osobno.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
seremZupyZupy weg.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: