ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegooscypek 1 sztukjajka 2 sztukbułka tarta 100 gramówolej według uznaniaWykonanie:Pokroić oscypek na plastry pół cm grubości. Plastry sera panierować w rozkłóconych jajkach, a potem w bułce tartej. N oleju smażyć ser partiami na złoty kolor. Podawać z razowym pieczywem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: