ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość CzegoBorowiki 300 gramówrukola 0,5 szklanekocet 2 łyżek stołowycholiwa 0,25 szklanekpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Oczyszczone grzyby obgotować 3 minuty w osolonym wrzątku. Ostudzone pokroić na cieniutkie plasterki. oczyszczoną rukolę ułożyć na półmisku, a na niej ułożyć plastry grzybów.Ocet wymieszać z oliwą oraz z odrobiną soli oraz pieprzu i polać grzyby na półmisku. Można też posypać płatkami parmezanu.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy z GrzybówDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: