ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegofilety rybne 2 sztukocet 1 łyżek stołowychmozzarella 2 sztukpomidory suszone (słoik)1 sztukrukola 0,5 szklanekpomidorki koktajlowe 10 sztukpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Umyte, osuszone duże filety ułożyć skórką do dołu, wierzch oprószyć sola oraz pieprzem. Skropić octem oraz posmarować zalewą z suszonych pomidorów i odstawić na 60 minut do lodówki. Ser pokroić w plastry. Połowę ułożyć na jednym filecie z ryby i przykryć kawałkami osaczonych suszonych pomidorów. Na pomidorach ułożyć pozostałe plastry mozzarelli i przykryć drugim filetem rybnym. Całość zesznurować nicią kuchenna. Grillować z każdej strony po 9 minut. Pokroić na porcje tak, by każdą z nich pozostała zesznurowana. Udekorować oczyszczoną rukolą oraz pomidorkami.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy z GrillaPotrawy z RybPotrawy z seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: