Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
roszponka 1 porcjagorgonzola 200 gramów
pomidorki koktajlowe 4 sztuk
oliwki czarne 0,5 szklanek
sok z cytryny według uznania
oliwa 2 łyżek stołowych
orzechy włoskie 100 gramów
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Umyte
pomidory przekroić na połówki. Gorgonzolę pokruszyć lub pokroić w kostkę. Umytą
roszponkę osuszyć. Na duży talerz przełożyć wszystkie składniki sałatki.Wymieszać
oliwę z
sokiem z cytryny, doprawić
solą oraz
pieprzem i polać
sałatkę tuż przed podaniem. Całość posypać
orzechami.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
seremSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: