ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegoroszponka 1 porcjagorgonzola 200 gramówpomidorki koktajlowe 4 sztukoliwki czarne 0,5 szklaneksok z cytryny według uznaniaoliwa 2 łyżek stołowychorzechy włoskie 100 gramówpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Umyte pomidory przekroić na połówki. Gorgonzolę pokruszyć lub pokroić w kostkę. Umytą roszponkę osuszyć. Na duży talerz przełożyć wszystkie składniki sałatki.Wymieszać oliwę z sokiem z cytryny, doprawić solą oraz pieprzem i polać sałatkę tuż przed podaniem. Całość posypać orzechami.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z seremSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: