ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegożółtka 12 sztukcukier 3 szklanekcukier waniliowy 2 sztuksok z cytryny 1 sztukmleko skondensowane niesłodzone 3 puszkaspirytus 0,5 litrówWykonanie:W malakserze utrzeć żółtka, cukier, cukier waniliowy oraz sok wyciśnięty z jednej cytryny na jednolitą masę. Dodać mleko z puszek i wymieszać. Teraz stopniowo dodawać spirytus, ciągle mieszając. Gotowy likier wstawić na 24 godziny do lodówki.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!AlkoholeKuchnia PolskaPotrawy z JajDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: