ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 1Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegoser feta 200 gramówoliwa z oliwek według uznaniaczosnek 1 ząbkipapryka 4 sztukWykonanie:Umyć papryki i oczyścić z pestek, do środka każdej włożyć porcję sera. Kilka łyżek oliwy wymieszać ze zmiażdżonym czosnkiem, szczypta soli oraz pieprzu. Tą oliwa posmarować papryki. Faszerowane papryki ułożyć na tacce do grillowania lub zawinąć w folię aluminiową. Upiec na grillu lub w piekarniku. Podczas grillowania można polewać pozostałą oliwą z czosnkiem. Do dania można także użyć papryki konserwowej.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia GreckaPotrawy z GrillaPotrawy z seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: