ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegokotlety schabowe 6 sztukser żółty 6 plastrybrzoskwinie konserwowe 6 sztukprzyprawa do wieprzowiny 1 łyżek stołowycholej według uznanialistki bazylii według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Rozbite tłuczkiem mięso oprószyć sola oraz pieprzem i natrzeć przyprawą. Kotlety obsmażyć z obu stron na 3 łyżkach rozgrzanego oleju. Na każdym kotlecie ułożyć po połówce brzoskwini, nakryć plastrem sera. Całość nakryć pokrywką i dusić 10 minut do rozpuszczenia sera. Przed podaniem udekorować danie listkami bazylii oraz cząstkami pomidora.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: