Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
borowiki suszone 50 gramów
wieprzowina 200 gramów
wywar z warzyw 1 litrów
śmietana 1 szklanek
makaron 3 szklanek
ser utarty 3 łyżek stołowych
natka pietruszki 4 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:
Grzyby i
mięso wymyć pod bieżącą letnią
wodą, następnie ugotować do miękkości.
Wywar przecedzić, połączyć z
wywarem z warzyw.
Grzyby drobno posiekać .
Mięso pokroić w kostkę. Wrzucić do
wywaru . Zaprawić
śmietaną, wymieszać z
serem,
zieleniną i oddzielnie ugotować z
makaronem. Podawać od razu zaraz po przyrządzeniu.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!ZupyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: