ßßß Cookit - przepis na Zupa grzybowa na mięsie

Zupa grzybowa na mięsie

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 5
(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
borowiki suszone 50 gramów
wieprzowina 200 gramów
wywar z warzyw 1 litrów
śmietana 1 szklanek
makaron 3 szklanek
ser utarty 3 łyżek stołowych
natka pietruszki 4 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznania
Wykonanie:
Grzyby i mięso wymyć pod bieżącą letnią wodą, następnie ugotować do miękkości. Wywar przecedzić, połączyć z wywarem z warzyw. Grzyby drobno posiekać . Mięso pokroić w kostkę. Wrzucić do wywaru . Zaprawić śmietaną, wymieszać z serem, zieleniną i oddzielnie ugotować z makaronem. Podawać od razu zaraz po przyrządzeniu.
Autor: Iza
Zobacz inne przepisy użykownika!
Zupy
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/4332/Zupa-grzybowa-na-miesie