Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 2Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
sałata 1 kostek
rzodkiewki 1 pęczek
szczypiorek 1 pęczek
cebula czerwona 1 sztuk
jajko 2 sztuk
oliwa z oliwek 5 łyżek stołowych
sok z cytryny według uznania
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczyptaWykonanie:
Sałatę umyj, porwij na małe kawałki, dodaj pokrojoną w plastry
rzodkiewkę, posiekane
jajka i
szczypiorek.Sos:
oliwę połącz z
sokiem z cytryny, dopraw
solą i
pieprzem, dodaj pokrojoną w drobną kostkę
czerwoną cebulkę. wszystko razem wymieszaj, polej
sałatę.Autor: renataliwZobacz inne przepisy użykownika!SałatkiKomentarze:Autor: halaData: 2009-08-19pyszna!!!!Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: