ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegokuskus 250 gramówdymka 3 sztukpomidory 3 sztukogórek zielony 1 sztukcytryna 1 sztukoliwa 4 łyżek stołowychlistki mięty według uznanianatka pietruszki 1 pęczekpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Kuskus ugotować wg przepisu na opakowaniu. Pomidory, ogórka i zioła umyć i osuszyć. Oczyszczone dymki wraz ze szczypiorkiem i ziołami drobno posiekać, a pomidory i ogórka pokroić w kostkę. do kuskusu dodać warzywa, zioła, doprawić pieprzem i wszystko wymieszać. Przykryć i odstawić na co najmniej godzinę do lodówki. Z cytryny wycisnąć sok i połączyć go z oliwą. Doprawić solą i pieprzem. Tuż przed podaniem polać sałatkę i dokładnie wymieszać. Tabuli można podawać z podgrzanym chlebem pita.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kasze weg.Kuchnia PolskaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: