Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor ania1aCzas przygotowania: do 60 minutPoziom trudności: łatweIlość osób: dla 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (13 głosów)
Kapusta zasmażana - składniki:1
kapusta biała2
cebule2 łyżki
oleju1 łyżka
koperku1 rosołek z kostki1 łyżka jarzynkiok. 1/2 szkl.
wody1 łyżka
mąkisok z cytrynysól i
pieprzKapusta zasmażana - sposób przygotowania:
Kapustę zszatkować, zasolić 1 łyżeczką
soli i ugotować.
Potem wodę odcedzić. Usmażyć
cebulę, dodać
koperek, włożyć do
kapusty, dodać rosołek, jarzynkę i poddusić, doprawić do smaku.Zdrowe i proste dania:
Młoda kapusta z młodymi
ziemniakaminiemal każdej kuchni świata można znaleźć pierogi, nasze w dziedzinie sławy i popularności chyba zaczynają obejmować prowadzenie. Jak zrobić najlepsze pierogi? Sprawdź przepis na ciasto i
mięsny farsz
Kapusta zasmażana 500 g
kapusty kiszonej 1 duża
cebula 200 g
boczku kminek olej do smażenia
sól pieprzUlubione dodatki do obiadu - doskonałe na zimę!
; Sprawdź ceny > Sprawdź ceny > źródło: Okazje.info
Kapusta zasmażana będzie pysznym dodatkiem na przykład do
pieczonych mięs (
golonki ,
karkówki ) jak i smażonej
kiełbasy. Oprócz
kapusty kiszonej podsmażać można także świeże
kapusty białą i czerwoną.
Kapusta zasmażana 500 gPączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu