ßßß Cookit - przepis na Kapusta zasmażana

Kapusta zasmażana

nazwa

Wykonanie

Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i drinki!
Autor ania1a
Czas przygotowania: do 60 minut
Poziom trudności: łatwe
Ilość osób: dla 4 osób
Średnia ocena potrawy
Oceń przepis (13 głosów)
Kapusta zasmażana - składniki:
1 kapusta biała
2 cebule
2 łyżki oleju
1 łyżka koperku
1 rosołek z kostki
1 łyżka jarzynki
ok. 1/2 szkl. wody
1 łyżka mąki
sok z cytryny
sól i pieprz
Kapusta zasmażana - sposób przygotowania: Kapustę zszatkować, zasolić 1 łyżeczką soli i ugotować. Potem wodę odcedzić. Usmażyć cebulę, dodać koperek, włożyć do kapusty, dodać rosołek, jarzynkę i poddusić, doprawić do smaku.
Zdrowe i proste dania: Młoda kapusta z młodymi ziemniakami
niemal każdej kuchni świata można znaleźć pierogi, nasze w dziedzinie sławy i popularności chyba zaczynają obejmować prowadzenie. Jak zrobić najlepsze pierogi? Sprawdź przepis na ciasto i mięsny farsz Kapusta zasmażana 500 g kapusty kiszonej 1 duża cebula 200 g boczku kminek olej do smażenia sól pieprz
Ulubione dodatki do obiadu - doskonałe na zimę!
; Sprawdź ceny > Sprawdź ceny > źródło: Okazje.info Kapusta zasmażana będzie pysznym dodatkiem na przykład do pieczonych mięs ( golonki , karkówki ) jak i smażonej kiełbasy. Oprócz kapusty kiszonej podsmażać można także świeże kapusty białą i czerwoną. Kapusta zasmażana 500 g
Pączki serowe z polewą czekoladową
Tatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]
Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]
Kruche ciasteczka z włoskimi orzechami
Dodaj swój przepis
Idealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.
Zobacz też:
Domowe soki
Oprawa stołu
Źródło:http://ugotuj.to/ugotuj/-14307712/kapusta zasmazana/p