Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Muffiny o smaku
pomarańcza z ...Grchówka na kościach ... »Propozycja na obiad może być i na komunię teżDewolaje1kg
piersi z kurczakapapryka czerwona mielona słodka
sól morska ROYAL BRANDpieprz biały mielony KAMIS
suszone pomidory z
czosnkiem i
bazylią 2 łyżki do
pieczarek KAMIS
pieczarki 500 gram
ser gouda 12 plastrów
ogórek kiszony 3 sztuki
jajko 2 sztuki
bułka tarta 200 gramPierś myjemy kroimy na plastry jak ja to mówię, lekko tłuczkiem tłuczemy doprawiamy
solą,
pieprzem i
papryką czerwoną mieloną.
Pieczarki myjemy kroimy w plasterki i smażymy na patelni z odrobina
oliwy doprawiamy
sola pieprzem i
suszonymi pomidorami z
czosnkiem i
bazylia przekładamy po usmażeniu na talerz .Na każdy plaster piersi kładziemy
ser pieczarki wcześniej usmażone ostudzone i słupek
ogórka kiszonego. Zawijamy maczamy w jaku obtaczamy w
bułce tartej. Smażymy do zarumienienia z obu stron a
potem podlewamy
wodą i dusimy ( uwielbiam
ser który wypływa z dewolaja jak to wiadomo trzeba spróbować czy dobre i z chęcią go zjadam ) zduszeniem wychodzi mi koło 1 godzinki :)
niedziela, 07 kwietnia 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter