Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Szejk o smaku
krówkiPremium Rosa -
Wyniki »
pierś z kurczaka 400 gram
jajko 2 szt
płatki kukurydziane 150 gram
papryka czerwona słodka mielona 3 łyżeczki Kamis
sól morska młynek Kamis
suszone pomidorki z
bazylia i
czosnkiem słoiczek Kamis
oliwa z oliwek do smażenia
kardamon 1/2 łyżeczki KamisPierś umyć pokroic w paseczki . Obsypać
papryką czerwoną ,
kardamonem solą i
pieprzem białym.
Płatki kukurydziane skruszyć ( wkładam do woreczka i ugniatam w ścierce , fajna panierka wychodzi ) Obtaczam paseczki piersi w
jajku i płatkach kukurydzianych . Smażę na
oliwie z oliwek na rumiany złotawy kolor . Podałam z ziemniaczkami i startą
marchewką,
kiełkami rzodkiewki i
rzodkiewką . Polecam każde dziecko się skusi jak i dorosły .
poniedziałek, 06 maja 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter