Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Mazurek KajmakowyPizza na grubszym cieście »A teraz coś na Wielkanoc2 szklanki
żuru500 gram
mielonego mięska ( miałam wieprzowe)
jajkobułka tarta 100 gram4 łyżki
chrzanu ze słoiczka2
marchewkichili szczypta
papryka czerwona mielona 1 łyżeczka6 ugotowane na twardo
jajkakefir 150 gram3 łyżki
oleju3 łyżki
majerankuSól czosnkowa do smaku
Pieprz czarny mielony Kamis
ziele angielskie Kamis
liść laurowy KamisDo garnka wlałam 3 litry
wody dodałam startą
marchew 2 sztuki ,
ziele angielskie liść laurowy i pulpeciki ( do zmielonego
mięsa dodałam 1
jajko pieprz sól paprykę czerwoną mielona ostrą szczyptę
chili i
bułkę tartą namoczoną ,formowałam klopsiki i smażyłam je na
oleju potem dodałam du zupy) . Gotowałam 30 minut i dodałam żur i
chrzan .Gotowałam jeszcze 25minut i dodałam
majeranek sól pieprz chwilkę pogotowałam i zabieliłam
kefirem . Wlałam w
chlebki do
żurku i dodałam
jajka ugotowane pokrojone w plasterki . Smacznego
poniedziałek, 01 kwietnia 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter